Companie

 

CONTROLLI a fost infiintata in Genova în 1936 si a fost prima companie italiana care avand ca obiectiv furnizarea unei game complete de echipamente de control pentru sectorul sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat. Compania CONTROLLI este si in prezent unul dintre principalii producatori italieni de pe piata ventilelor si servomotoarelor utilizate in domeniul HVAC.

In anul 1996, compania CONTROLLI a fost preluata de catre grupul Invensys Plc. iar in anul 2005 a fost achizitionata de catre grupul Schneider Electric SA. In august 2011, CONTROLLI a redevenit o companie italiana independenta, avand si in prezent peste 95 de angajati, o cifra de afaceri de 16 milioane de Euro, 1.300 de produse disponibile si o productie de peste 400.000 de repere fabricate anual. 

Intregul proces de proiectare si fabricatie se desfasoara la Sant’Olcese, Via Carlo Levi, 52, aici fiind localizate sediul si fabrica CONTROLLI. Calitatea produselor furnizate este garantata prin Sistemul de Management al Calitatii care este conform cu reglementarile Standardului European ISO 9001:2008.