Despre noi


Produsele comercializate sub marca CONTROLLI - Italia reprezinta una dintre cele mai complexe game de ventile, servomotoare si echipamente de control si supraveghere pentru sistemele de tip HVAC si pentru procesele industriale.

Produsele CONTROLLI sunt rezultatul integrarii tehnologiilor din domeniile mecanic, electric si electronic, avand ca platforma de sustinere experienta acumulata timp de 75 de ani pe piata de profil.

 Suntem mandri sa va oferim una dintre cele mai mari game de ventile si servomotoare de pe piata HVAC. Gama de ventile porneste de la modele cu racorduri de 15 mm pana la 200 mm, putand fi utilizate pentru fluide cu temperatura cuprinsa intre -30oC si +350oC si presiune maxima de 12 bar (abur) sau de 30 bar (apa). Servomotoarele CONTROLLI asigura multiple modalitati de control, putand fi adaptate pentru a fi utilizate intr-o varietate de aplicatii. Servomotoarele liniare au un cuplu de la 90N pana la 3000N. Servomotoarele rotative se utilizeaza pentru ventile fluture si ventile de amestec sau pentru montaj direct pe jaluzele / clapete de aer.

 Inca din anul 2007, S.C. FALKOR S.R.L. comercializeaza cu profesionalism intreaga gama de produse a companiei CONTROLLI. Pentru specificatii si suport tehnic in selectarea cu usurinta a echipamentelor de care aveti nevoie si pentru oferte de pret la diverse produse sau sisteme de control, va puteti adresa inginerilor de la biroul de ofertare al S.C. FALKOR S.R.L. De asemenea, asiguram servicii profesioniste de punere în functiune, reparatii si intretinere.

 S.C. FALKOR S.R.L. va ofera pentru toata gama CONTROLLI cele mai competitive preturi si va pune la dispozitie date tehnice, scheme hidraulice, diagrame si metode de dimensionare.